Mostečan sáhl na benzínce do cizího auta pro notebook. Dopadli ho za jediný den
Notebook za 25 tisíc prodal za pětistovku. Ilustrační foto
Most

Most - Pouze jeden den trvalo policistům z obvodního oddělení Zahradní odhalení muže, který se měl dopustit krádeže. Jedná se o 21letého Mostečana.

Ten měl na konci uplynulého pracovního týdne v odpoledních hodinách na jedné mostecké čerpací stanici zcizit notebook z vozidla značky Škoda. Počítače si všiml, když prý jen procházel kolem automobilu. Podle policistů využil chvilkové nepozornosti poškozené, které připravil nepříjemné zjištění. "Majitelka věci v okamžiku přišla o elektroniku v hodnotě 25 tisíc korun. Mladík obratem notebook prodal za částku 500 korun jiné osobě. Rychlým šetřením a zejména osobní znalostí policisté muže dohledali," uvedl mluvčí policistů Václav Krieger.

Nezákonně nabitou věc zajistili a předali oprávněné majitelce. Nebylo pro ně žádným tajemstvím, že Mostečan byl v minulosti několikrát potrestán za majetkové delikty. Od policistů si ve zkráceném přípravném řízení převzal sdělení podezření ze spáchání trestného činu krádež. Pokud bude uznán vinným, zákon hovoří až o tříletém pobytu za mřížemi.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru