Muži za krádež dvou přepravek z mosteckého supermarketu hrozí vysoký trest
Ilustrační foto
Most

Most - Pro neobvyklý nákup zvláštním způsobem se rozhodl 31letý muž. Ten podle policistů ve večerních hodinách vstoupil do jednoho z mosteckých supermarketů a odešel s dvěma kusy přepravek na alkoholické nápoje.

Po průchodu celým obchodem se zastavil v sektoru lihovin. Zde uchopil dvě prázdné bedny od piva a pokračoval k pokladně. Tam po chvilkovém nervózním přešlapování využil nestřeženého okamžiku a z prodejny měl odejít i s odcizeným zbožím za dvě stovky.

Šetřením, ale zejména osobní znalostí policisté muže ztotožnili. Vyšlo najevo, že Mostečan byl nejednou soudem za majetkové delikty potrestán. Na obvodním oddělení si proto převzal sdělení podezření ze spáchání trestného činu krádež. Vzhledem k jeho minulosti mu za dvě odcizené přepravky hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru