Most hledá provozovatele občerstvení k jezeru Most. Co byste si tam nejraději přáli?
PRODEJNÍ STÁNKY JSOU UMÍSTĚNÍ PŘÍMO PROTI TÉTO BUDOVĚ. FOTO: E-DENÍKY.CZ
Most

Most – U jezera Most nabízí Technické služby města Mostu dvě plochy pro poskytovatele občerstvení. Každá má 18 metrů čtverečních a jsou přímo naproti stánku Lagarto.

Místo je určeno pro mobilní stánek s občerstvením, který musí být provozován denně, v pracovních dnech (mimo pátku) minimálně od 11 do 18 hodin a v pátek, ve dnech pracovního volna a dnech pracovního klidu minimálně od 10 do 20 hodin. Výjimkou jsou nepříznivé klimatické podmínky a doložený havarijní stavu. Nabídku musí zájemci podat nejpozději do čtvrtka 20. dubna do 15 hodin. Veškeré informace jsou na webu https://www.tsmost.cz

Provozovatelé mohou nabízet jídlo tupu fast food a street food, mražené výrobky, sladké i slané pochoutky a alkoholické nápoje.

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru