Řidič stříbrného vozu se střetl s chodcem, ani nezastavil. Policie hledá svědky
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Most

Most – Dopravní policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po vozidle v souvislosti šetřením dopravní nehody, ke které došlo 1. dubna v 20:20 hodin. Poblíž autobusové zastávky v Havrani, na silnici 1/27, došlo ke střetu auta a chodce. Ten byl lehce zraněn. Řidič ani nezastavil a pokračoval v jízdě směrem na Žatec.

Neznámý řidič automobilem Renault Megane, stříbrné barvy a typového roku výroby 2022, narazil do chodce pravým zpětným zrcátkem, které zůstalo ležet na místě střetu. Motorista nesplnil zákonnou podmínku, nezastavil a pokračoval dále v jízdě ve směru na Žatec," potvrdil policejní mluvčí Václav Krieger.

V souvislosti s prověřováním této nehody hledá policie případné svědky, kteří střet viděli. „Žádáme také řidiče projíždějících vozidel, kteří disponují kamerami ve svých vozidlech a mohli by tak poskytnout záznam potřebný k objasnění věci. Současně se obracíme na veřejnost se žádostí, zda ve svém okolí nespatřili uvedený automobil Renault, kterému chybí pravé zpětné zrcátko. Veškeré informace přijmeme na lince 158. Děkujeme za spolupráci," uzavřel Krieger.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru