Středoškoláci si vyzkoušeli střelbu z různých zbraní. Připravují se na povolání policistů
STUDENTI SŠDVS MOST PŘI STŘELBÁCH. FOTO SŠDVS
Most

Most – S nedostatkem zaměstnanců se potýká policejní sbor po celé republice, Ústecký kraj není výjimkou. Některá města, jako například Kadaň, už přistoupila k různým motivačním benefitům nad rámec benefitů, které nováčkům poskytuje PČR. V Mostě by se mohla situace zlepšit, protože na Střední škole diplomacie a veřejné správy je jeden z oborů věnovaný přímo přípravě na práci v policejním sboru.

V rámci studia absolvují jeho studenti řadu praktických výcviků. „Studenti Policejního oboru střední Školy diplomacie a veřejné správy s.r.o. v Mostě se zúčastnili úspěšného kurzu taktické a bojové střelby na žatecké střelnici. Během kurzu si osvojili pokročilé techniky zacházení s velkým druhem typů zbraní a taktiky pro případ nebezpečných situací. Jsme hrdí na to, že naše škola připravuje budoucí policisty," potvrdila ředitelka školy Vladimíra Ilievová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru