Barbershop Luigi otevírá v nových prostorách. Stálým zákazníkům nabízí stříhání za symbolickou korunu
Barbershop Luigi
Most

Most - Barbershop Luigi, který můžete znát z mosteckého Centralu, se stěhuje a otevírá novou provozovnu. Zákazníci se však nemusí bát, že to budou mít daleko, nově totiž barbershop sídlí přímo naproti Centralu v bývalé prodejně Balonkomat na adrese J. Průchy 921/26.

Nová provozovna otevírá na Svátek práce v pondělí 1. května. Při příležitosti slavnostního otevření nabízí stálým zákazníkům v pondělí 1. a úterý 2. května stříhání za symbolickou korunu, podmínkou je vzít si s sebou vizitku, kde se sbírají razítka. Ušetří ale i noví zákazníci, ti můžou v těchto dnech využít padesátiprocentní slevu. Otevřeno je od 10 do 19 hodin.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru