OBRAZEM: Havarovaný autobus, několik osobních aut a desítky zraněných. Takhle to včera vypadalo na místě hromadné nehody u Hrušovan
Foto: Michal Hrdlička
Most

Hrušovany – Včera večer na silnici D7 ve směru na Chomutov u Hrušovan se stala velká hromadná nehoda autobusu a pěti aut. Na staré místní komunikaci zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému. Nešlo ale o skutečnou tragédii. Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje bude ve spolupráci s Policií ČR a Zdravotnickou záchrannou službou pořádal taktické cvičení složek IZS na hranici katastrů obcí Nezabylice a Hrušovany.

Do cvičení se zapojilo i 40 figurantů, studentů střední zdravotnické školy, se simulovaným a namaskovaným zraněním, kteří byly ve skutečných zdeformovaných vozidlech.

Zásah všech složek IZS tak proto probíhal v naprosto reálných podmínkách. Provoz na dálnici D7 nebyl po dobu cvičení omezen.

FOTO

2804nehoda2

2804nehoda3

2804nehoda4

2804nehoda5

2804nehoda6

2804nehoda7

2804nehoda8

2804nehoda9

2804nehoda10

Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru