Budou lidé v Mostě opět hradit poplatky? Sdružení Mostečané Mostu je zásadně proti!
Ing. Hana Aulická Jírovcová (SMM).
Most

Most - V Mostě se začíná připravovat znovuzavedení poplatku za svoz komunálního odpadu pro obyvatele města. Sdružení Mostečané Mostu na posledním zastupitelstvu roku 2022 vystoupilo a razantně bránilo všechny obyvatele města Mostu. V této nelehké době by zavedení tohoto poplatku zatížilo každého z nás dalšími výdaji.

Všichni víme, že město Most se svými problémy s nepřizpůsobivými občany není zrovna příjemným místem k životu. Proto jakýkoliv benefit pro občany města je dobrým signálem pro ty slušné, že má cenu tady žít a nestěhovat se z města pryč. Opoziční zastupitelka Ing. Hana Aulická Jírovcová (SMM) ve svém vystoupení připravované znovuzavední poplatku za svoz odpadu kritizovala a jménem Sdružení Mostečané Mostu se zastala slušných, obyčejných lidí a zásadně se vůči připravovanému poplatku vymezila. Měli bychom pracovat na různých bonusech pro občany města, aby zde měli zájem žít a pracovat. Zavedení poplatku za odpady je proto nepřijatelné. Již dříve to bylo právě Sdružení Mostečané Mostu, které zrušilo tento poplatek pro všechny občany města.

SMM se zavázalo svým voličům, že se bude snažit šetřit jejich peněženky, zbaví je zbytečných poplatků. Na rozdíl od jiných stran v zastupitelstvu města, za svým programem pevně stojí!

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru