Májka v Litvínově už stojí. V Mostě ji právě stavějí. Přijďte se podívat na 1. náměstí
TAKOVÁ BUDE LETOŠNÍ MÁJKA V MOSTĚ. FOTO: E-DENÍKY.CZ
Most

Most, Litvínov – I ve větších městech se stále dodržuje tradice stavění máje. V Mostě se do práce pustili pracovníci technických služeb dnes ve 13 hodin. Letošní májka měří 12 metrů.

V Litvínově se májka vyřešila ekologickým způsobem – využila se již postavená břízka, která zdobila náměstí Míru od Velikonoc. Pracovníkům technických služeb tak stačilo sundat vajíčka a nazdobit kmen tradiční májovou výzdobou. „Letos byla břízka tak krásná, že nám přišlo škoda ji nevyužít i na májku. Přiznávám, že bylo pro kolegy poměrně náročné z ní oloupat kůru a nasadit kruh, ale ušetřili jsme díky tomu jeden strom," potvrdila Ivana Čačková z Technických služeb Litvínov.

Velikonoce Litvínov

VAJÍČKA ZBOBILA BŘÍZKU OD VELIKONEC....

TEĎ JE Z NÍ TRADIČNÍ MÁJKA. FOTO: MĚSTO LITVÍNOV

343554954 963272594845712 5716470703025205083 n

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru