Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Lounsko - V pondělí 1.5.2023 krátce před půl 8 ráno se na dálnici D7 na 40,5 kilometru ve směru na Prahu u Panenského Týnce stala vážná dopravní nehoda dvou osobních aut.

"Policisté jsou na místě," řekla ráno policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Na místě je několik zraněných. "Přistávaly tam dva vrtulníky záchranné služby a tři sanitní vozy. Jedna osoba s vážným zraněním byla letecky přepravena do ústeckého traumacentra, další dvě osoby byla přepraveny do do traumacentra v Motole, jedna letecky pražským vrtulník, jedna sanitním vozem. Další osoba byl převezena do Ústřední vojenské nemocnice v Praze," uvedl mluvčí záchranky Prokop Voleník.

U nehody zasahovali i hasiči. "Vyprostili jsme čtyři zraněné osoby a poskytli jim před lékařskou péči. ZZS jsme pomohli s jejich transportem do vrtulníků LZS. Provedli jsme protipožární opatření na vozidlech a misto dopravní nehody uklidili," napsali hasiči z Ústeckého kraje na svém profilu na Twitteru.

Silnice se stále uzavřena. Vyšetřování dopravní nehody, podle policeního Centra dopravních informací, bude trvat minimálně do půl dvanácté.

FOTO

0105nehoda3

0105nehoda2

Foto: HZS Ústeckého kraje

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru