Řidič se po cestě z Hněvína vyhýbal protijedoucímu vozidlu, s autem uvízl za obrubníkem
Foto: MP Most
Most

Most - Po dvanácté hodině na lince 156 požádal o pomoc řidič, který se svým vozidlem cestou z Hněvína sjel ze silnice přes obrubník, vozidlo zůstalo zaklíněné částečně mimo silnici, a řidič nemohl vyjet.

Operační pracovník na místo vyslal motohlídku strážníků. Řidič strážníkům sdělil, že uhýbal, aby se mohl vyhnout protijedoucímu vozidlu směřujícímu na hrad Hněvín, a při tomto manévru přejel pravým předním kolem přes obrubník, zůstal stát v travnatém porostu a nemohl již dále pokračovat v jízdě. Strážníci přivolali odtahové vozidlo, které vrátilo auto zpět na komunikaci bez poškození. Řidič strážníkům i obsluze odtahového vozidla poděkoval.

0209mpkz2

Foto: MP Most

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru