Ve Stovkách zasahovali společně strážníci s policisty. Foto: PČR
Most

Most – Mosteckým policistům se podařilo vypátrat dvě hledané osoby a jednu zájmovou důležitou pro účely trestního řízení při dnešní pokračující akci v sociálně vyloučené lokalitě „Stovky.“

Tam se v ranních hodinách opět setkali republikoví policisté s městskými strážníky na jedné z plánovaných společných akcí. Ty jsou zaměřeny na zvýšení bezpečnosti a veřejného pořádku v mostecké sociálně vyloučené lokalitě. Na vzájemné spolupráci se již dříve dohodli zástupci vedení Policie České republiky, územního odboru Most a městské policie. U kulatého stolu si vytyčili společné cíle a vyměnili si poznatky o dané lokalitě. Výsledkem byla dohoda o vzájemné spolupráci.

„Desítky policistů a městských strážníků opět kontrolovali jak veřejné prostranství, tak jednotlivé prostory domů s jasným cílem. Zaměřili se na porušování občanského soužití, pátrali po hledaných osobách a získávali poznatky k pachatelům trestných činů a jejich aktivnímu vyhledávání. Kontroly jsou také soustředěny na osoby užívající omamné a psychotropní látky včetně souvisejícího protiprávního jednání v drogové problematice, vysvětlil policejní mluvčí Václav Krieger. Číslo kontrolovaných osob se při čtvrteční akci vyšplhalo na šest desítek.

O společném bezpečnostním opatření byla již médii široká veřejnost informována. Kontroly budou v budoucnu nadále pokračovat v nepravidelných intervalech.

 

stovky 2

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru