Vyzkoušejte něco neokoukaného! Vsaďte na trendy tenisky! Jaké letos obout?
Zdroj: PRM
Most

Módní svět je neustále v pohybu a každá sezóna přináší nové trendy. To platí i pro oblíbené tenisky. Pokud hledáte způsob, jak pozvednout svůj šatník a vyzkoušet něco neokoukaného, nyní je ten správný čas na investici do některých z nejnovějších trendů v oblasti tenisek. Jaké obout tentokrát?

Jaké boty hledat na vrcholu žebříčku trendů?

Pokud máte chuť pozvednout vaše outfity, dejte zelenou trendy teniskám, které vám dopřejí styl i pohodlí. Mezi nejnovějšími trendy najdete právě tyto typy bot. Ať už sáhnete po jakýchkoliv, nebudete litovat. 

Chunky Sneakers
Chunky tenisky se vrátily na scénu a jsou znovu velkým hitem. Tyto tenisky mají robustní podešev, výrazné tvary a často i výrazné barvy. Jsou pohodlné a zároveň jsou ideální možností, jak přidat do vašeho outfitu něco trochu extravagantního. Oživte váš jednoduchý outfit právě tímto typem bot a uvidíte, že výsledek bude stát za to!

Barevné tenisky
I když jednobarevné tenisky rozhodně nejsou nudnou ani absolutně OUT volbou, letošní trendy se zaměřují i na odvážné barvy a vzory. Můžete si vybrat tenisky s výraznými pruhy, květinovými vzory, nebo dokonce s holografickými detaily. Barevné tenisky jsou skvělým způsobem, jak dodat svému outfitu živočišnost a energii.

Zajímavé prvky i aplikace
Tenisky se zajímavými aplikacemi se stávají stále populárnějšími. Botky mohou mít různé suché zipy, spony nebo další funkční detaily, které je dělají unikátními. Vsaďte na tenisky, které kombinují funkci s moderním vzhledem.

Slip-on tenisky
Slip-on tenisky jsou pohodlné a snadno se obouvají, což z nich činí ideální volbu pro každodenní nošení. Letos jsou trendy slip-on tenisky s výraznými logy, vzory nebo květinovými motivy. Tyto tenisky se navíc hodí ke každému outfitu.

Retro tenisky
Vraťte se do dob dávno minulých s teniskami, které vypadají jako vystřižené z retro pořadů. Užijte si návrat módních trendů se vším všudy! 

Vegan Friendly
Stále více lidí se zajímá o udržitelnou módu – a to platí i pro tenisky. Vegan friendly boty jsou vyráběny bez použití živočišných produktů a jsou šetrné k životnímu prostředí. Tato možnost je ideální pro ty, kteří chtějí právě udržitelnou výrobu podpořit. Zajímáte se o to, jakým způsobem výrobci zacházejí z používanými materiály? Právě pro vás bude udržitelná móda tím pravým ořechovým. 

Kde shánět trendy tenisky?

Sháníte neokoukané tenisky, které splní všechny vaše představy? Internetový obchod PRM nabízí nepřeberné množství značek, stylů i barev (nejen) značkových tenisek, které si vaše nohy zamilují. Sáhnete po trendy podzimních odstínech, nebo po nesmrtelné klasice v podobě bílých nebo černých bot?

Nyní, když máte přehled o nejnovějších trendech v oblasti tenisek, můžete klidně vybírat ty, jež vám učarují jako první. A nebo ty, které vám jednoduše dodají sebevědomí i styl. Buďte odvážní a zkuste něco nového – s trendy teniskami povýšíte i obyčejný outfit do nebeských výšin!

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru