Žena odebírala elektřinu načerno, dokonce jí i prodávala sousedům
Ilustrační foto
Most

Obrnice - Mostecký vyšetřovatel zahájil trestní stíhání 51leté ženy ze spáchání přečinu krádeže. Ta si měla nechat vědomě za úplatu neoprávněně připojit elektřinu do svého pronajatého bytu v Obrnicích. Kabely do bytové jednotky vedly z rozvodné skříně, která je ve společných prostorách domu. Pak si téměř rok zadarmo užívala vymoženosti moderní doby. Vesele svítila a sledovala televizi.

"Ke smůle ženy vše ale prasklo, protože neměla řádně uzavřenou smlouvu s dodavatelem energií. Proto jí technik poškozené firmy od přívodu elektřiny odpojil. I tak stihla obviněná spotřebovat energii za více než 17 tisíc korun. Aby toho nebylo málo, tak prostřednictvím prodlužovacích kabelů za úplatu poskytla elektřinu do dalších třech bytových jednotek v témže domě. Od soudu pak může žena odejít v případě uznání viny až dvouletým trestem vězení. Tam smlouvu o dodávce elektřiny potřebovat nebude," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru