Tragédie v Mostě. Na cirkus placu hořelo auto, jedna osoba v něm zemřela
Foto: redakce
Most

Most - V pátek 15. září v dopoledních hodinách došlo v lesoparku Hrabák v Mostě k požáru osobního vozidla. Ve vozidle byla přítomna osoba, která utrpěla zranění neslučitelná se životem. Případem se zabývá kriminální policie.

K události mělo dojít kolem desáté hodiny dopolední na kruhovém plácku, kterému se lidově říká cirkus plac. Tragédii na místě připomínají už jen ohořelé části vozidla a střepy.

1709kz3

Foto: redakce

"Mohu potvrdit, že jsme v pátek v dopoledních hodinách zasahovali u požáru vozidla v Mostě, ve kterém osoba utrpěla zranění neslučitelná se životem. Na místo byl přivolán koroner, případ si přebrala kriminální policie. Více informací v tuto chvíli s ohledem na počáteční fázi vyšetřování nebudeme sdělovat," uvedl mluvčí záchranné služby Ústeckého kraje Prokop Voleník.

1709kz4

Foto: redakce

Zásah naší redakci potvrdil i mluvčí Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje. Na místě zasahovala jednotka ze stanice Most.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru