Most hledá svoji tvář. Nejste to právě Vy, kdo by měl propagovat své město?
Město Most vyhlašuje soutěž. A hledá svou novou tvář. Foto: město Most
Most

Most – Město Most hledá osobnost, která bude po celý jeden rok propagovat městské akce i atrakce, které ve městě stojí za návštěvu. Přihlásit se může každý ve věku nad 18 let, kdo se nebojí záře reflektorů.

Mnoho mladých sní o kariéře influencera, teď mají příležitost. Město Most hledá neokoukanou sympatickou tvář, která s ním bude spolupracovat na propagaci města. Tedy natáčet videa z městských akcí, pozvánky a být všude, kde to žije. Tedy nejen ve městě, ale hlavně i na sociálních sítích – Tik Tok, FaceBook i Instagram. „Výherce pozná, jak to chodí v zákulisí velkých akcí, získá kontrakt v hodnotě 20 tisíc korun, vytvoří si vlastní promo z fotografií od profesionálů. Samozřejmostí je mnoho výhod jako volné vstupy na akce a do městských zařízení a také poukázka na nákup v Obchodním centru Central," vyjmenovává různé benefity mluvčí města Klára Vydrová.

Co pro to musí zájemci udělat? Stačí natočit max. dvouminutové video, kde vysvětlíte, proč je skvělé město Most propagovat a proč byste tváří Mostu měli být zrovna Vy. Video včetně vyplněného formuláře zasílejte nejpozději do 31. října na portál města Mostu. Pokud máte nějaké dotazy, neváhejte je poslat na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. V průběhu listopadu budou autoři nejlepších videí pozváni k osobnímu pohovoru. Do konce listopadu bude rozhodnuto o vítězi. 

Ještě si nejste jisti, že jste tím pravým? Mrkněte na video, která vás přesvědčí, že do toho máte jít.

tvář města Most

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru