Bez peněz do hospody nelez. A do obchodu už vůbec ne. Že by tuto poučku muž neznal?
Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Asi málo namol, tak šel za pět prstů nakoupit další alkohol. Tak by se dal shrnout páteční výjezd policistů do jednoho z mosteckých obchodů.

Tam vstoupil v odpoledních hodinách sotva chodící 60letý zákazník. Ten naplnil svůj batoh dvěma lahvemi švestkové pálenky za 260 korun. Z prodejny pak vykráčel a zřejmě se těšil, jak si přihne. Ovšem zapomněl na dvě zásadní věci. První byla, že se muž před půl rokem vrátit z vězení, kde pobýval na základě rozhodnutí Okresnímu soudu v Mostě. Druhá pak, že vzhledem k jeho stavu nebyla krádež úplně dokonalá. „Pracovnice ostrahy obchodu si pohybu zákazníka povšimla a přivolala policejní hlídku. Ta podezřelého zadržela a zjistila, že muž měl v době krádeže v sobě 2,5 promile," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger. Ubytování do vystřízlivění měl tak rezervované v cele.

Policisté Mostečanovi předali sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Vzhledem k opakovanému jednání mu v případě uznání viny hrozí další až tříletý pobyt za mřížemi.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru