Reprofoto z videa FCB Pael Zítko - Prezident 2023
Most

Lounsko - V úterý 10. října zadrželi policisté na dálnici D7 dezinformátora Pavla Zítka. Video ze zadržení nyní koluje po sociálních sítích. Podle policie bylo důvodem zadržení muže podezření z trestného činu zpronevěry.

 

Zítko, který je podle informací naší redakce původem z Kadaně, se před hlídkou zamkl v autě a nechtěl vystoupit. Policisté proto rozbili okno u auta a muže vytáhli ven.

VIDEO ZDE.

„Ústečtí policisté dnes krátce před polednem u Postoloprt kontrolovali vozidlo, na jehož řidiče byl pražským státním zastupitelstvím vydán souhlas se zadržením neboť je podezřelý ze spáchání trestného činu zpronevěra. Jak je patrné z videí, byly použity donucovací prostředky, protože osoba odmítla uposlechnout výzvy policistů. Bližší informace poskytneme, jakmile to bude možné," uvedla policie. 

Několik dalších videí ze zásahů zveřejnil na svém profilu například starosta obce Řeporyje Pavel Novotný.

Zítko nakonec v policejní cele neskončil. „Po provedení všech nezbytných úkonů byl muž propuštěn ze zadržení," píší ve svém vyjádření policisté. 

 

Reprofoto z videa FCB Petr Zítko - Prezident 2023

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru