V Hutnické ulici v Mostě zasahovaly v neděli všechny složky IZS. Foto: čtenář
Most

Most – V neděli odpoledne zasahovali v Hutnické ulici v Mostě hasiči, kriminalisté i zdravotníci. V jednom z bytů došlo k výbuchu neznámé látky. Sousedé upozorňují, že v bytě se běžně vaří drogy. Jenže zde také žijí dvě malé děti.

„V bytě bydlí otec se dvěma malými dětmi. Sleduje je sociálka, všichni vědí, že otec je narkoman. Nicméně děti mají co jíst a mají čisté oblečení, takže je asi vše v pořádku. To, že se tam schází narkomani z celého Mostu asi nikomu nevadí," upozorňuje žena, která v této lokalitě bydlí.

Zásah hasičů potvrdil jejich mluvčí Lukáš Marvan: „Na místo jsme vyslali tři jednotky, jejich zásah už ale nebyl potřeba. Byt je obyvatelný, hasiči jej zkontrolovali termokamerou."

Podle svědků byli kriminalisté na místě až do večerních hodin, přestože požár byl nahlášen krátce před půl třetí odpoledne. „Muž v bytě manipuloval s dosud neznámou látkou, která mu vybuchla v ruce. O jakou látku se jednalo a co vedlo k jejímu vznícení, je předmětem šetření," potvrdila policejní mluvčí Ilona Gazdošová a doplnila, že požár se podařilo uhasit ještě před příjezdem hasičů.

Muž, který s neznámou látkou manipuloval, je podle sousedů otcem dvou dětí. „Stav popáleného muže jsme konzultovali s lékaři, přičemž bylo rozhodnuto, že není potřeba převoz na popáleninové centrum do Prahy, ale postačí jeho transport do nemocnice v Mostě," doplnil na závěr mluvčí Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje Prokop Voleník. 

Tvořte i vy s námi aktuální zpravodajství pro ostatní čtenáře. Máte právě teď informace z provozu na našich silnicích? Zaskočila vás nějaká situace? Nebo jste byli svědky zásahu hasičů či záchranářů? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283. Musíte být autory záběrů a souhlasíte tímto s jejich případným zveřejněním.

Kontaktovat nás můžete také jako dříve do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

Ke zprávě stručně napište, co a kde se stalo. Ctíme anonymitu a ochranu soukromí. Pokud si to nebudete výslovně přát, neuvedeme vás jako autory informace. Digitálně rovněž rozostřujeme osoby zachycené na záběrech, stejně jako poznávací značky a další identifikátory.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru