Ilustrační foto: CC0
Most

Most – V Mostě v ulici Hutnická došlo v noci z pondělí na úterý k pobodání člověka. Agresora policisté nedlouho po činu zajistili, nyní je již obviněn.

Policejní vyšetřovatelka obvinila 38letého muže ze spáchání zločinu pokusu těžkého ublížení na zdraví. Ten měl v pondělí před půlnocí fyzicky s nožem napadnout svého známého. „Spolu rozmlouvali o těžké životní situaci útočníka v jednom z mosteckých bytů. Stíhaný pak nečekaně zaútočil a utekl z domu. Přivolaní policisté poskytli poraněnému muži první pomoc do příjezdu sanitky," popsal událost policejní mluvčí Václav Krieger. Sanitka následně převezla napadeného s poraněním břicha do nemocnice.

Uniformované hlídky neprodleně pátraly v okolí po podezřelém, který uviděl rozblikané majáky a vrátil se k místu bydliště. Policisté ho tak u domu krátce po činu zadrželi a převezli do cely. V současné době stále probíhá vyšetřování případu. „Předmětný nůž kriminalisté zajistili. Obviněnému hrozí v případě uznání viny až desetileté vězení," dodal mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru