Foto: MP Most
Most

Most - Při kontrolní činnosti před 8. hodinou ranní si všimla motohlídka strážníků mostecké městské policie muže, který kouřil cigaretu na tramvajové zastávce mezi ostatními cestujícími včetně dětí.

Strážníci muže upozornili, že se dopouští přestupku a vyzvali ho, aby cigaretu uhasil. Muž na to nereagoval, kouřil dál a odpověděl, že si může kouřit, kde chce. Zároveň cigaretový kouř vydechoval na jednoho ze strážníků.

Strážníci muže ještě jednou zákonnou výzvou vyzvali, aby zanechal protiprávního jednání a muž na to zareagoval tak, že hořící cigaretu zahodil na zem do kolejiště. "Tím však spáchal další přestupek, a to znečištění veřejného prostranství. Strážníci muže poučili, že se opět dopustil přestupkového jednání a vyzvali ho, aby cigaretu sebral, uhasil a vhodil do odpadkového koše, který se nacházel na tramvajové zastávce," uvádí mluvčí mosteckých strážníků Veronika Loucká. To muž odmítl.

Vzhledem k tomu, že také odmítal projednání přestupku na místě, strážníci jeho jednání zadokumentovali a se záznamem z minikamery s důkazním materiálem a zachycením průběhu projednávání přestupku postoupili příslušnému správnímu orgánu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru