Foto: ZŠ Zd. Štěpánka v Mostě
Most

Most - Čtvrteční Den tolerance zahájili žáci Základní školy Zdeňka Štěpánka v Mostě živým obrazem. Celý den se pak v jednotlivých třídách nesl v duchu tolerance.

V úvodu vyučování se na školním hřišti sešly všechny třídy od přípravné až po deváté, aby společně vytvořily živý obraz srdce ze spojených rukou jako symbol tohoto dne. Ředitelka školy Barbora Štempáková připomněla: "Toleranci a respekt si zaslouží všichni kolem nás." Zároveň vystoupili žáci ze starších ročníků s prohlášením, že pro ně je tolerance především respekt, slušnost a vyjádření úcty ke všem náboženstvím, rasám, pohlavím.
 
Poté si pak všichni už ve svých třídách povídali o tom, co mají se svými kamarády společné, čím se liší a jak by se měli k sobě navzájem tolerantně chovat. 
 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru