Poukázky lze využít i na doplatek za léky. Foto: Krajská zdravotní
Most

Ústecký kraj – Poukázky na kosmetiku, výživové doplňky a další podobné zboží jsou mezi lidmi osvědčeným dárkem. Proto dárkové poukazy do svého sortimentu zařadily i nemocniční lékárny Krajské zdravotní, a. s.

Zákazníci tak mají možnost pořídit svým blízkým pod stromeček širokou škálu produktů pro zdraví a krásu. Poukázky v hodnotě 500 a 1000 korun je možné zakoupit v kterékoli ze sedmi Nemocničních lékáren Krajské zdravotní. Poukázky je možné využít na nákup libovolného zboží z dostupného sortimentu.

„Dárkové poukázky je možné pořídit v kterékoli z našich lékáren, které jsou v Ústí nad Labem, Děčíně, Teplicích, Mostě, Chomutově a Litoměřicích. Poukázky jsou dostupné v hodnotách 500 a 1000 korun a zakoupit jimi lze veškeré zboží, které v lékárnách a prodejnách zdravotnických potřeb máme. Využít je lze také pro zaplacení doplatku za léky na recept, jen je potřeba využít hodnotu poukázky celou najednou, nelze ji dělit,“ vysvětluje Olga Mučicová, náměstek pro řízení lékárenské péče Krajské zdravotní. 

Dárkové poukázky budou v Nemocničních lékárnách Krajské zdravotní dostupné od 4. prosince. Kontakty na jednotlivé prodejny a jejich provozní dobu zájemci najdou na webu www.kzcr.eu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru