Foto: Marcela Novotná
Most

Most – Jarmark, zpívaní písní, rozsvícení vánočního stromu, ohňostroj – to vše zažili ti, kteří se přišli podívat a podpořit své děti ve čtvrtek do 4. Základní školy v Mostě.

Nebyla nouze o kreativní stánky, které třídy připravily. Výroba vánočních ozdob, sněhuláků, šišek, těžítek, svíček, to vše bylo na programu. Dokonce si rodiče mohli odnést i první vydání školních novin. „Jsem rád, že se nám jarmark povedl uskutečnit se všemi třídami a jejich zástupci, akce se povedla, tak jsme si přáli,“ řekl Aleš Jaroš, ředitel školy.

K němu se přidali i kolegové. „Je úžasné, co všechno žáci dokáží a jak se o Vánoce zajímají,“ doplnila učitelka Eva Krupiková. Dále se přidaly i její kolegyně. „Všichni se připravili, je tady krásná atmosféra, nádherné výrobky, prostě skvělé,“ dodala Martina Švíková. A slova potvrdila i zástupkyně ředitele Denisa Palečková: „Přišlo hodně lidí, což potěší, bylo to velice krásné.“

U celé akce nemohl chybět tým redaktorů školních novin, který připravil videoreportáž a chystá i vydání vánočního speciálu. První ochutnávku můžete zhlédnout již teď.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru