Parkovací automat u kadaňské nemocnice umožňuje platbu hotovostí i kartou. Foto: nemocnice Kadaň
Most

Kadaň – Stále více zdravotnických zařízení v Ústeckém kraji přistupuje k zavádění parkovacích automatů. Od nového roku s ním musí počítat také řidiči u nemocnice v Kadani. Důvodem je snaha zefektivnit využívání parkoviště tak, aby jej skutečně využívali návštěvníci nemocnice. Tamní poplatek patří k nejnižším.

Od pondělí do pátku, od 6 do 15 hodin budou řidiči platit 10 korun za každou započatou hodinu. Od 15 do 6 hodin, o víkendech a o svátcích bude parkování zdarma. Platbu bude v parkovacím automatu možno uhradit hotově mincemi nebo platební kartou. 

„Zároveň se na parkovišti u nemocnice zvýší počet parkovacích míst pro držitele karet ZTP a ZTP/P na celkem sedm stanovišť, čímž máme za cíl ještě více našim handicapovaným pacientům zpřístupnit návštěvu nemocnice. Nájezdová plošina, kterou mohou podle potřeby využívat i maminky s kočárky, tak tuto funkci již plní," doplnila marketinková specialistka nemocnice Karolína Odlasová.

Parkovací automat je totožným typem, na jaký jsou občané Kadaně zvyklí například z Náměstí Míru.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru