Foto: Policie ČR
Most

Ústecký kraj – Tepličtí kriminalisté žádají veřejnost o pomoc pří pátrání po 48letém muži. Na toho vydalo Okresní státní zastupitelství souhlas se zadržením pro zločin podvod se škodou nejméně 1 milion korun. Muž se může vyskytovat nejen na Teplicku, ale i na Děčínsku.

Popis: výška 167 až 172 cm, střední postavy, černé vlasy, hnědé oči. Má tetování na pravé i levé ruce, hrudníku a zádech. Více informací o hledaném najdete ZDE (pokud je odkaz neaktivní, osoba již byla vypátrána).

„V případě poznatků k hledanému muži, kontaktujte policisty na lince 158, nebo na kterémkoliv policejním oddělení. Za spolupráci děkujeme," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru