Areál obsahuje nejen výstavní pavilony, ale i poměrně velkou parkovou plochu. Foto: město Louny
Most

Louny – Město Louny hledá nového nájemce areálu Výstaviště Louny. Prostor mu chce poskytnout na dobu pěti let. Tento záměr město již zveřejnilo.

„Tento krok reflektuje snahu města o optimalizaci využití prostoru, aby se posílila kulturní scéna a podpořily společenské akce pro místní obyvatele," uvedla lounská radnice. Nájemce získá smlouvu na 5 let, pronájem se týká celého areálu. V prostoru výstaviště se mají konat nejen výstavy, ale i sportovní a kulturní akce.

Veškeré informace naleznete v Oznámení o záměru pronájmu areálu Výstaviště Louny.

V případě zájmu o prohlídku areálu kontaktujte Ing. Zuzanu Královou, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., tel. 415 621 116.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru