Převrácený kamion blokuje oba jízdní pruhy, dálnice D7 je v daném úseku uzavřena. Foto: Michal Hrdlička
Most

Ústecký kraj – Avizovaná ledovka potrápila zatím hlavně řidiče kamionů. Problémy na silnicích začaly mít velké vozy už ve středu večer. Ve čtvrtek ráno je zatím neprůjezdná část dálnice D7 u Postoloprt. Aktuálně je hlášena nehoda také na Mostecku.

Před půl osmou dostali policisté informaci o dopravní nehodě nákladního vozu v Průmyslové ulici v Obrnicích. Nehoda nijak nekomplikuje provoz.

K první nehodě na D7 došlo kousek před městem Louny ve směru na Chomutov. Ve čtvrt na tři ráno tam havaroval osobní vůz. Při nehodě nedošlo ke zranění, vůz překáží v jednom jízdním pruhu, průjezd místem je možný se zvýšenou opatrností. 

Část této dálnice je ale uzavřena u Postoloprt, kde se převrátil kamion. Řidiči musí sjet z dálnice na 55,5 kilometru a vrátit se na ni zpět o kilometr dále. Na místě jsou policisté i hasiči. Probíhá vyšetřování této události a překládka nákladu do jiného nákladního vozu. 

Z převráceného kamionu se musí přeložit zboží. Foto: Michal Hrdlička

Dálnice D8 byla neprůjezdná ve středu večer na 64. km. Policisté tam museli odklánět dopravu na Teplice, řidiči se mohli vrátit zpět na dálnici na 48. km. Důvodem byla nehoda kamionu.

Večerní situace na D8, kde havaroval kamion. Ostatní projížděli s velkou opatrností. Foto: Policie ČR

Aktuálně musí řidič projíždět se zvýšenou opatrností po D8 v úseku na úrovni Roudnice nad Labem, kde je odstaven porouchaný kamion.

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru