Foto: Policie ČR
Most

Hřensko – Někteří řidiči nerespektují uzavírku silnice I/62 mezi Hřenskem a státní hranicí s Německem. V noci tu někdo odtáhl betonový zátaras.

Na silnici ve středu odpoledních hodinách dopadl několikatunový kámen, který se zřítil ze svahu. Nikomu se naštěstí nic nestalo. O události jsme psali aktuálně ZDE.

Silnice je v místě uzavřena, neboť hrozí pád dalších pískovcových bloků. Řidiči cestující mezi Hřenskem a SRN by měli volit objízdné trasy.

Foto: Policie ČR

„Opětovně upozorňujeme neukázněné řidiče a chodce, aby respektovali dopravní značení uzavírky silnice, neboť opravdu může hrozit nebezpečí. Na místě jsou policisté," uvádí Policie ČR na sociální síti X.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru