Ilustrační foto: e-deníky.cz
Most

Most – Policisté a městští strážníci se podruhé v letošním roce sešli v mosteckých „Stovkách.“ Ve čtvrtek odpoledne se opět rozdělili do smíšených hlídek, aby kontrolovali prostory jednotlivých domu, ale i okolní prostranství. Již desátá nepravidelná akce v pořadí měla v této lokalitě zvýšit bezpečnost a zajistit dodržování veřejného pořádku.

Na vzájemné spolupráci se již v minulosti dohodli zástupci vedení Policie České republiky, územního odboru Most a městské policie.

Společným hlídkám se podařilo vyhledat a vyřešit přestupek proti veřejnému pořádku. Pokutovaná osoba svým chováním znečišťovala prostranství mezi domy.

Pokutu dostali dva řidiči, kteří porušili podmínky pro provoz vozidla. Jiné tři motoristy policisté oznámili správnímu orgánu k projednání, protože jejich automobily neměly platnou technickou kontrolu. „Jeden z řidičů se musel svézt služebním vozem k lékařskému vyšetření a na služebnu k výslechu. Při silniční kontrole měl totiž pozitivní orientační test na přítomnost návykové látky v těle, a to konkrétně na metamfetamin," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

Úkolem společného opatření je i pátrání po osobách. S policisty a strážníky se setkalo celkem 96 občanů a dva z nich, na které hlídky narazily, byly důležité k probíhajícímu trestnímu řízení. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru