Nemocnice Duchcov. Zdroj: FB Nemocnice Duchcov
Most

Duchcov – Nemocnice Duchcov získala prvenství v Ústeckém kraji v 18. ročníku celostátního hodnotícího průzkumu „Nejlepší nemocnice ČR 2023“. A prvenství má hned ve třech kategoriích. V kategorii Hospitalizovaní pacienti, Ambulantní pacienti a Zaměstnanci. Projekt je zaměřený na sledování bezpečnosti a spokojenosti pacientů a zaměstnanců v českých nemocnicích. Jeho cílem je vyzdvihnout ty nemocnice, které jsou vnímány pozitivně  ze strany pacientů i zaměstnanců.

Začátkem února byl zahájený 19. ročník projektu. Kdokoli má možnost vyjádřit své zkušenosti s pobytem v českých nemocnicích. Stejně tak i zaměstnanci mohou zasílat zkušenosti ze své práce. Na základě výsledků bude vytvořený žebříček nejlépe hodnocených nemocnic pro rok 2024, který mimo jiné motivuje zaměstnance ke zlepšování služeb pro pacienty. Součástí je také žebříček nejlépe hodnocených zdravotních pojišťoven očima pojištěnců.

Zájemci se mohou zapojit do hlasování do 31. srpna letošního roku přímo na webové stránce https://www.hc-institute.org/cz/novinky/zahajeni-19-rocniku-celostatniho-projektu-nejlepsi-nemocnice-roku-2024.html

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru