Ilustrační foto: Policie ČR
Most

Ústecký kraj - V pondělí 4. března proběhla celorepubliková dopravní akce, do které se na území Ústeckého kraje zapojilo 39 policistů. Dohlíželi na dodržování pravidel silničního provozu a zaměřili se především na kontrolu dodržování předepsané rychlosti.

Během kontrol zastavili a zkontrolovali více než dvě stovky vozidel, z čehož dopravního přestupku se dopustilo celkem 166 řidičů.

Rychlost v obci překročilo 116 řidičů, mimo obec 25 řidičů. Mezi další spáchané přestupky patřila jízda bez použití zádržného systému, jízda bez uhrazení dálničního poplatku, nesprávný způsob jízdy nebo nedání přednosti. V jednom případě se řidič posilnil před jízdou alkoholem.

"Příkazem na místě bylo pokutou vyřešeno 158 přestupků a zbývajících 8 přestupků bylo oznámeno na příslušný správní úřad k dalšímu projednání. Na blokových pokutách vybrali policisté přes 266.000,- Kč," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru