Foto: čtenář
Most

Česká Kamenice – Ve čtvrtek ve večerních hodinách došlo v Lidické ulici v České Kamenici k požáru v domě s pečovatelskou službou. Při požáru vyhasl jeden lidský život. Na místě zasahoval větší počet hasičských jednotek, vyhlášen byl druhý stupeň požárního poplachu.

„Dnes večer jsme zasahovali u požáru v pečovatelském domě v České Kamenici, kde byla nalezena jedna osoba již bez známek života. Naše posádky vyšetřily a ošetřily několik klientů, u kterých bylo důležité zajistit určitou medikaci v rámci stresové zátěže. Na místě nebyl nikdo další zraněn. Událost s osobou bez známek života jsme předali koronerovi," uvedl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Prokop Voleník.

„V městském domě s pečovatelskou službou v Lidické ulici (pod sídlištěm) ve čtvrtek večer vypukl požár, v důsledku kterého jedna osoba zemřela a všichni ostatní obyvatelé domova byli evakuováni. Všem evakuovaným je město připraveno zajistit náhradní ubytování do doby, než bude bezpečné vrátit se domů. Na místě je k dispozici místostarosta Vojtěch Marek, v případě potřeby jej kontaktujte na tel. 739 598 505. Pozůstalým vyjadřujeme upřímnou soustrast," uvedlo město Česká Kamenice na sociální sítí Facebook.

Hasičům se podařilo požár lokalizovat ve 20:57 a ve 22:01 byl zlikvidován. Příčina požáru je v šetření. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru