Foto: Český rybářský svaz, z.s., Severočeský územní svaz
Most

Severní Čechy – Minulý týden se to u rybníků a dalších vodních ploch hemžilo rybáři. Ti totiž zarybňovali vody kapry.

„Ke konci týdne bylo do revírů Severočeského územního svazu distribuováno dalších 18600 kg kapra. Pro představu, v průběhu celého týdne šlo do revírů téměř 50 000 kg kapra, což představuje cca 15% celkového ročního zarybňovacího plánu v případě tohoto druhu, tedy velice významné množství. V jarních měsících se snažíme dobře vyzimovanou rybou plnit plány na co nejvíce procent. O to větší prostor pak máme zvláště na podzim u jiných druhů, kdy si rybáři mohli i v posledních letech povšimnout, že mimo podzimních distribucí kapra věnujeme značnou pozornost velice významným objemům lína, dravců a dalších druhů ryb. Dravce ovšem dle dostupnosti distribuujeme i v tomto období,“ uvádí Český rybářský svaz, z. s., Severočeský územní svaz.

1903kapr1 a73fe

1903kapr3 fd458

1903kapr4 89f01

1903kapr5 1cfd5

Foto: FCB Český rybářský svaz, z. s., Severočeský územní svaz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru