Ilustrační foto: HZS
Most

Most – Policisté hlásí dopravní nehody jako na tahu I/13, tak na silnici I/28. K oběma došlo krátce před desátou hodinou. 

Na silnici číslo 28 u obce Kozly se srazilo osobní auto s kamionem převážejícím pivo. Nehoda si vyžádala lehké zranění jedné osoby, silnice je neprůjezdná. Dopravní komplikace potrvají zhruba do poledne.

„Zasahujeme u dopravní nehody osobního a nákladního auta u Mostu. Při nehodě byl jeden člověk zraněn. Vzala jej do péče Zdravotnická záchranná služba. Provedli jsme protipožární opatření a odpojili akumulátor. Na místě je jednotka ze stanice Most. Silnice je neprůjezdná," uvedl hasičský záchranný sbor na sociálních sítích.

Foto: HZS Ústeckého kraje

Ve stejném čase došlo ke kolizi i na silnici I/13 u Perštejna. Ve směru na Klášterec nad Ohří u odbočky na Černýš se srazila dvě osobní auta. V místě nehody je silný provoz, nicméně oba havarované vozy stojí v odstavném pruhu, tudíž nepřekážejí provozu.

„Nehoda nám byla nahlášena v 9:45. Podle prvotních informací se dvě osoby následkem nehody lehce zranily. Do péče si je převzali záchranáři. Provedené dechové zkoušky na přítomnost alkoholu u obou řidičů byly negativní," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Ke třetí nehodě, a to přímo v Mostě, došlo v 10.30 v ulici K. H. Borovského. I tento střet se obešel bez zranění. Projíždějte s opatrností. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru