Foto: Marcela Novotná
Most

Most – Jeden z prvních dnů otevřených dveří se uskutečnil na 4. ZŠ Václava Talicha v Mostě. Co bylo k vidění? Blue-bot berušky, 3D pera, elektrické mikroskopy, robosumo, jednoduché fyzikální a chemické pokusy, čtenářská dílnička, kroužek korejštiny, digitální univerzita, projektové vyučování, ukázka výkonů v přípravné třídě a nahlédnutí do kuchyně školních novin.

„Rodiče měli možnost si projít celou školu a být společně s dětmi u jednotlivých aktivit,“ přiblížil akci zástupce ředitele Jakub Melich.

„Věříme, že možnost podívat se do školy pomůže rodičům při rozhodování, na jakou školu svoje dítě dát. My budeme samozřejmě moc rádi, pokud by si vybrali zrovna tu naši,“ uvedla zástupkyně školy Daniela Paurová.

Její slova doplnil ředitel školy Aleš Jaroš: „Rádi bychom v letošním školním roce otevřeli tři první třídy. Jsme škola s řadou národních i mezinárodních ocenění, máme kvalitní a akční učitele a nabízíme celou řadu aktivit, kterými se lišíme od ostatních mosteckých škol.

„Významnou součástí výuky je i genetická metoda čtení, která je aplikována v 1. třídách,“ doplnil ředitel školy s tím, že ve škole nechybí od první třídy rozšířená výuka cizích jazyků a podpora nadaných sportovců. 

Škola je také zapojena v národních i mezinárodních projektech jako je projekt eTwinning a Erasmus+.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru