Ilustrační foto: CC0
Most

Kadaň – V očkovacím centru kadaňské nemocnice nabízí od pátku 22. 3. očkování dospělých vakcínou Adacel Polio proti záškrtu, tetanu, černému kašli a dětské obrně.

Děti mají očkování automaticky hrazené pojišťovnami, podstupují jej u svých pediatrů v rámci standardní péče, dospělí si vakcinaci hradí. V případě vakcíny Adacel Polio v kadaňské nemocnici zájemci zaplatí 936 korun – 899 korun za vakcínu, 37 korun za aplikaci. „Zdravotní pojišťovny v rámci svých bonusových programů na vakcinaci přispívají. Vyjma pátku 29. března očkujeme každý pátek od 8 do 11 hodin v očkovacím centru, které najdete ve 2. patře dětské polikliniky," doplnila marketingová specialistka Karolína Odlasová. 

Budoucím maminkám nebo ženám, které těhotenství teprve plánují, je doporučeno nechat se očkovat, protože zvláště pro kojence může být černý kašel vysoce rizikový. Stejně tak se doporučení vztahuje na starší populaci, kterým také hrozí možný horší průběh.

Očkovací centrum Nemocnice Kadaň, s.r.o. funguje nepřetržitě od roku 2021 a zájemci si zde mohou nechat bez předešlé registrace aplikovat vakcíny proti covidu-19, chřipce a klíšťové encefalitidě. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru