Ilustrační foto
Most

Mostecko - Ochlazení, které na některých místech doprovází sněžení - nedělní maxima dosahující 9 stupňů - takové počasí nás čeká po celý dnešní den. Už příští víkend ale můžeme podle meteorologů očekávat zvrat. Velikonoční svátky zřejmě budou ve znamení prosluněného počasí s poměrně vysokými teplotami. 

Už od úterý bude na naše území proudit teplý vzduch od jihu, jehož příliv pouze ve středu krátce přeruší studená fronta od západu. Od pátku do neděle pak máme očekávat nárůst teplot, které postupně porostou, aby nakonec dosáhly až 23 °C! Během prodlouženého velikonočního víkendu bude většinou polojasno, přeháňky hrozí jen ojediněle. 

Až na Velikonoční pondělí se lehce ochladí, nebude to podle meteorologů nic dramatického. Teploty oproti víkendu trochu klesnou, držet se budou okolo 17 stupňů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru