Městu už nic nebrání v podpisu smlouvy s firmou, která vyhrála výběrové řízení. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Už se může začít ladit termín poklepání na základní kámen. Vypršely všechny zákonné lhůty, kdy se účastníci výběhového řízení na rekonstrukci Repre v Mostě mohly odvolat k Úřadu pro kontrolu hospodářské soutěže. Městu tak nic nestojí v cestě a může s vítězem výběrového řízení na přestavbu Repre za téměř 800 milionů korun podepsat smlouvu.

„Aktuální stav je, že jsme odmítli všechny námitky k veřejné zakázce, které podal jeden z účastníků řízení. Ve lhůtě pro podání návrhu na zahájení řízení o přezkoumání úkonů zadavatele u Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže nepřišel žádný návrh a město v tuhle chvíli muže podepsat smlouvu o dílo s příslušným zhotovitelem. Budeme informovat o dalších krocích," vyjádřil se primátor Marek Hrvol.

Do výběrového řízení se v letošním roce přihlásili čtyři zájemci. Město počítá, že přípravné práce na zahájení přestavby vypuknou v co nejkratším termínu. 

Vedení Mostu mělo vybranou firmu na rekonstrukci už loni, i tehdy ale podal některý z účastníků námitky a neváhal se obrátit ani na již zmiňovaný ÚOHS. Tehdy jsme o tom informovali ZDE.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru