Ilustrační foto: e-deníky.cz
Most

Most – Jízda vozidlem se během velikonočních svátků nevyplatila dvěma řidičům v Mostě. Na prvního narazili policisté hlídkové služby uplynulou neděli. Ten jel škodovkou ve večerních hodinách po tř. Budovatelů. Druhý motorista v Citroenu narazil na hlídku obvodního oddělení Zahradní o velikonoční pondělí v ulici Česká. Pro oba řidiče skončila silniční kontrola zadržením a převezením na policejní stanici.

Strážci zákona totiž zjistili, že nemají za volantem co dělat. Prvnímu muži ve věku 27 let zakázal řídit všechna vozidla Magistrát města Mostu. Druhý kontrolovaný 37letý šofér pro změnu ignoroval rozhodnutí Obvodního soudu pro Prahu 9. „Oba si tak od policistů převzali sdělení podezření ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Za to mohou od soudu odejít v případě uznání viny až s dvouletým vězením," poznamenal policejní mluvčí Václav Krieger.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru