Reprofoto z traileru k filmu The Crow.
Most

Most – Více než 4,5 milionu zhlédnutí za první měsíc nasbíral trailer nového filmového zpracování komiksu The Crow, česky Vrána. Film bude do kin uveden na konci srpna. Hned v úvodu sestřihu nejen Mostečané poznají jednu z dominant Mostu, a to kulturní dům Repre.

Natáčení nového zpracování Vrány v Mostě se uskutečnilo v létě 2022, filmaři tehdy využili brutalistní architektury okolí Repre. Většina filmu se nicméně natáčela v Praze. Do natáčení se zapojili i Češi. Mimo jiné jednu z výraznějších rolí získal herec Karel Dobrý. Ještě o rok dříve pořídili filmaři u Prioru záběry do akčního seriálu The Extinction. Naposledy se v okolí Repre natáčelo v loňském roce, což na několik dní omezilo pohyb veřejnosti kolem Repre, protože filmaři potřebovali i s ohledem na pyrotechnické efekty prostor uzavřít.

Aktuálního zpracování The Crow se ujal režisér Rupert Sanders, hlavních rolí se zhostili Bill Skarsgård a FKA twigs. Milovníci tohoto komiksu, jehož autorem je James O'Barr, mají v paměti již kultovní snímek z roku 1994, který si získal nechtěnou medializaci i tragickou událostí. Při natáčení závěrečné scény tehdy došlo ke smrtelnému střelnému poranění herce hlavní role. Kytaristu Erica Dravena tehdy ztvárnil Brandon Lee, jediný syn Bruce Lea.

O čem ve zkratce celý film je? Vypráví příběh Erika, který se navrátil ze záhrobí, aby se pomstil pouličnímu gangu za svoji smrt a smrt své snoubenky. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru