V Centralu se bude opravovat nájezdová rampa. Ilustrační foto: CC0
Most

Most – V neděli po uzavírací době obchodního domu Central Most dojde k uzavření podzemních garáží. Uzavírka bude trvat týden. Důvodem je potřeba opravit nájezdovou rampu.

Ta projde po 16 letech provozu kompletní modernizací, při které bude zrekonstruován povrch včetně horního odvodového žlabu a dvou objektových dilatací.

„Tato plánovaná oprava proběhne od neděle 28. dubna, od 21:00 tj. po zavírací době a bude trvat do soboty 4. května, do 7:45 tj. otevírací doby Centralu. Z důvodu nepředvídatelných extrémních povětrnostních podmínek se však může termín o pár dní posunout," informuje obchodní centrum na svém webu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru