OBRAZEM: Neprakťák znovu jede! Teď je to Neprakta Music Hall
Nový Neprakťák. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - V pátek začal opět fungovat nově otevřený Neprakta klub v Mostě a nejenom pod novým názvem Neprakta Music Hall, ale i s novým interiérem, zvukem, audiovizuální show s novou obsluhou a dobrou zábavou.

Jak nám sdělil provozovatel klubu, tak klub bude zaměřený pouze na zábavu, nebude přípustné žádné násilí, tolerovat se nebudou žádné drogy. U vstupu se budou provádět kontroly se zaměřením na zbraně či zakázané látky.

Dnes proběhne v klubu oficiální Playboy party, kdy vstup bude od 18 let. Těšte se na Playboy zajíčky, pro prvních 50 lidí časopis Playboy zdarma. Vstupné je padesát korun.

Vstupné bude možné také formou all inclusive, kdy slečny či dámy si zaplatí častku 190 kč a muži 390 kč a v ceně bude veškerá zábava včetně požívání standartního alkoholu bez omezení.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru