Vězni z Bělušic vyrobili nápadité hračky pro děti
Výrobky odsouzených potěšily malé děti. Foto: VS ČR
Most

Bělušice - Poslední týden měsíce března došlo k předání výrobků odsouzených z bezdrogové zóny Věznice Bělušice dvěma institucím, které se starají o děti předškolního věku.

V průběhu dvou měsíců v rámci zájmových aktivit programu zacházení a v během volného času odsouzení vyrobili kostky, medvídky, automobily a domeček pro panenky. Tyto předměty byly předány Mateřskému centru Litvínov, které nabízí volnočasové aktivity pro malé a handicapované děti a Mateřské školce Lenešice, která kostky, které byly pošity písmeny, využije pro děti předškolního věku k výuce abecedy.

U mateřské školy Lenešice se jednalo o návaznou spolupráci. Odsouzení z Věznice Bělušice pro zdejší děti již vyrobili v loňském roce kostky s číslicemi. Ředitelky center velice ocenily kvalitu, preciznost, nápaditost a jistou trpělivost při výrobě těchto dárků. Největším poděkováním byly rozzářené tvářičky malých dětiček a obrázky, které předávající zaměstnanci výkonu trestu převzali.

(DVr)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru