360° VIDEO: Alchymista Kelley prchá z hradní věže na Hněvíně
Děti zajaly Kelleyho na útěku. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Na mosteckém hradě Hněvíně se v sobotu konal další Den magistra Edwarda Kelleyho, slavnosti v historickém duchu spojené se slavnou osobou vězněnou na mosteckém vršku.

Jako každý rok, nechyběl ani populární Kelleyho úprk z hradní věže, při kterém se měl dle pověsti vážně zranit. V novodobém Mostě se mu podařilo sešplhat až k úpatí hradní věže, zde už ale na něj čekal dav dětí, který jej pomohl spoutat a dopravit na nádvoří. Tam program pokračoval. Před hradem se děti mohly ještě povozit na historickém kolotoči, v areálu si potom zkoušely chemické pokusy či střelbu na cíl. Představili se také pernatí dravci.

Na Kelleyho útěk se můžete podívat v netradičním 360° videu, ve kterém se můžete po celé scéně rozhlížet nakláněním telefonu, tahem prstem po displeji či myší po vašem počítačovém monitoru.

360° video

Fotogalerie

360° foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru