Most – Mosteckou Střední školu pro marketing a ekonomiku podnikání před koncem školního roku navštívil Tomáš a Sabina Adamovi se svým teamem a novým projektem GO FREEDOM TOUR.

Mladý manželský pár se rozhodl jít si za svými sny, pracovat na sebe a opravdu se životem bavit. Tomáš ve svých 28letech odešel z korporátní sféry a založil konzultační společnost iMotivation s.r.o. V návaznosti vznikla organizace Fight For Freedom, která inspiruje mladou generaci například skrze známé osobnosti na YouTube kanálu formou hodnotných interview. Cílem projektu je spojit síly se školami v Česku.

„Aby byli studenti a žáci v životě úspěšní a spokojení, je třeba nalézt nejen to, co je studenty skutečně baví, ale věnovat tomu maximum,“ říká Tomáš Adam. Více info zde.


Motto akce:

  • Mladá generace dospívá v digitálním věku a je potřeba ji vést ke správným hodnotám a dodávat zdravé sebevědomí.

Hostem talkshow byl hudebník a bubeník Tokhi, který má za sebou řadu úspěchů na české a mezinárodní scéně. Tokhi se hudbě aktivně věnuje od dětství, jako perkusista spolupracoval s mnoha umělci z celého světa. Procestoval velkou část Evropy a USA, v rámci výstavy EXPO 2010 vystoupil i v Číně, v listopadu 2012 dokonce v Indii. Je endorserem a sponzorovaným hráčem mezinárodních firem vyrábějící hudební nástroje, které mimo jiné produkují i jeho signované bubny a paličky. Působí jako lektor a minulý rok založil svůj ryze bubenický orchestr fungující na principech brazilské samby. S různými variacemi projektu DrumCircle objíždí nadnárodní společnosti, festivaly, nebo školy po celé Evropě. Více info zde.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=bFWSeNxENTg

„Chceme naše studenty co nejlépe motivovat a zvýšit jejich sebevědomí. Každý je svým způsobem originální, má spoustu nápadů a ne každý to umí dotáhnout do konce. Tento projekt jsme na naší škole umožnili hlavně proto, aby se studenti nebáli uskutečnit své sny a šli si za svým cílem i přesto, že je od toho druzí odrazují,“ dodává ředitelka školy Dana Balochová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru