Policie dopadla vykradače bytů, vloupal se do bytu v Mostě i v Litvínově
Ilustrační foto
Most

Litvínov, Most - Hlídky litvínovských policistů zadržely muže, který se minulý týden kolem 15. hodiny v části Chudeřín vloupal oknem do bytu. Na místo muži v uniformách přijeli na základě oznámení na linku 158. Policisté šetřením zjistili, že muž vnikl do přízemního bytu pootevřeným oknem.

Muže našli v koupelně, měl u sebe ruksak a v něm konzervy, pivo, tvrdý alkohol a další věci, vše v celkové hodnotě 3 600 korun. Kradl již v minulosti a byl loni odsouzen, policisté mu ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže a porušování domovní svobody.

"Jak se ukázalo, muž byl na trestné výpravě i v Mostě. V ulici J. Haška ve večerních hodinách si všiml okna otevřeného na ventilaci. Do okna hodil pár kamínků, aby se přesvědčil, zda je někdo doma a poté vylezl na parapet a okno otevřel. Vnikl do bytu, ten prohledal a odcizil hodinky, čokoládu, pivo a peníze. Majiteli způsobil škodu ve výši 1 100 korun. Vyšetřovatel ho obvinil z přečinu krádeže a porušování domovní svobody, za který mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru