Cizinec v baru nadával lidem a házel po nich skleničky, nakonec napadl policistu. Skončil v policejní cele
Ilustrační foto
Most

Litvínov - 23letý cizinec v jednom litvínovském baru zapomněl na slušné vychování. V baru nadával návštěvníkům a házel po nich skleničky. Po příjezdu přivolané policie nereagoval na výzvy hlídky a odmítal prokázat totožnost.

Jednoho z policistů dokonce udeřil do obličeje. Policisté proti němu použili donucovací prostředky, ani při převozu na policejní oddělení si ale muž neodpustil nadávky a plivání.

"Skončil v policejní cele. Policisté u něj provedli dechovou zkoušku, která byla pozitivní na alkohol. Obviněnému za toto jednání hrozí až čtyřletý trest odnětí svobody. Cizinec je stíhán na svobodě. Policie již spis předala státnímu zástupci s návrhem na podání obžaloby," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru