Stává se z něj bílé zlato? Zloděj ukradl v mosteckém supermarketu 150 másel
Ilustrační foto
Most

Most - V policejní cele skončil 44letý muž z Moravy, který o víkendu zavítal v odpoledních hodinách do jednoho mosteckého supermarketu. Do nákupního vozíku si uložil 150 másel tří druhů, několik pizz, 40 čokolád pro děti, mléčné chlazené výrobky a jednu ústní vodu, vše v celkové hodnotě 9 650 korun.

S vozíkem pak prošel pokladnou, aniž by za zboží zaplatil. Mimo prodejnu byl zadržen pracovníky ostrahy a poté předán přivolané policii, která muže umístila do policejní cely.

"Muž měl pozitivní dechovou zkoušku na alkohol, která ukázala na hodnotu tři promile alkoholu v dechu. Po vystřízlivění si muž od policistů odnesl záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Lup prý chtěl prodat," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru