V Janově se v jednom z bytů vyráběl pervitin, dealer skončil ve vazbě
Ilustrační foto
Most

Litvínov - Policie obvinila ze zvlášť závažného zločinu nedovolené výroby a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy 47letého muže z Litvínova. Ten v jednom bytě panelového domu v Janově měl dle kriminalistů vyrábět pervitin.

Kriminalisté v bytě minulý týden provedli domovní prohlídku, zadrželi podezřelého muže a zajistili různé předměty k výrobě drog. Z bytu odnesli láhve, plastové nádoby, kanystry s neznámou látkou, varné sklo, injekční stříkačky, plechovky a sklenice s neznámou látkou, digitální váhy a sáčky s bílou krystalickou látkou.

"Všechny věci police odešle na odbor kriminalistické techniky k odborné expertize. Muž kromě výroby měl i drogu poskytovat a to v několika případech loni i v letošním roce v litvínovském zámeckém parku. Vyšetřovatel na obviněného podal podnět k vzetí do vazby. Obviněnému hrozí trest odnětí svobody na dva roky až deset let. Soud obviněného poslal do vazby," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru